att fånga
ÖGONBLICK

Livet som det är, riktiga människor med riktiga leenden. Med känslor, med skratt, med värme, med något äkta.

De bilder jag själv älskar mest på mina barn är inte några bilder med fejkade kameraleenden, det är bilderna som visar mina barn som dom är, mitt uppe i det dom älskar att göra. Hoppandes, skrattandes, busande (det är dom allra bäst på att göra) och i full färd med att leka. Det är sådan bilder jag vill ge till er.
För familjebilden där ni alla sitter uppradade, är det ni som familj? Den bilden behöver ni inte mig för.

Mina bilder och de äkta ögonblicken leks fram. Det är kramande armar, viskande munnar, kittlande fingrar och gosiga näsor och så mycket mer. Och jag kommer inte be er om ett skratta, jag kommer få er att skratta.

Jag vill att ni ska få bilder som är ni- på riktigt.

Så här kan en fotografering med mig se ut:

HUR GÅR EN FOTOGRAFERING TILL?

DESIGNKONSULTATION: Jag vill lära känna er, vilka ni är och vad eran förväntningar är. Jag ger er vägledning och svar på alla era frågor så att ni kan komma redo till er fotografering med de bästa förutsättningarna till ett magiskt resultat.

FOTOGRAFERINGEN: Var förberedd på en upplevelse av kärlek, närhet och lugn men även av skratt och glädje. Jag kommer vägleda er och få er att känna er avslappnade och naturliga. Fotograferingen tar ca 60 min.

BILDVISNING: Ungefär 7-14 dagar efter fotograferingen så ses vi för bildvisning. Jag brinner för att ge er den bästa möjliga servicen och hjälper er att välja bland alla ögonblick och de fotoprodukter som passar bäst för er och era önskemål.