HEJ! JAG HETER ANGELIQA

Livet är fullt av ögonblick. Det är ibland först i efterhand man inser att vissa av dem var avgörande. En fotograf kan konsten att fånga ögonblick och spara dem. Men för mig är det lite mer än så. Jag älskar att träffa människor som bjuder in mig till deras värld av känslor, nervositet och spänning. Att komma åt kärnan, låta linsen skala bort det där onödiga runt omkring och fokusera på berättelsen och personerna. Visst är fotografi teknik, komposition och ljussättning. Men utan de där små avgörande ögonblicken har vi inga historier att ljussätta.

Jag har 14 års erfarenhet av fotografi och har jobbat som pressfotograf, journalist och bildredaktör. Min livsglädje började när jag var en liten smålänning och sprang omkring bland bondgårdarna och klappade katter, samlade myror och hoppade i buskar. Nu har livet gett mig en fin familj bestående av Fredrik och våra två döttrar Lykke och Ava.
Vi bor på landet i lilla Mönsterås som ligger idylliskt vid havet nära Kalmar. Jag är en återvändare till Småland efter långt tid härifrån då vi har bott i Halmstad, Skövde och som längst i Göteborg.
Namnet Asora kommer från min mormor, och är också mitt mellannamn.

Det här är mina små flickor, Ava & Lykke:

DETTA ÄR MIN HISTORIA. LÅT MIG FOTOGRAFERA DIN.